XHALE blandt verdens bedste apps

Vi er utrolig stolte over at XHALE - en rygestopportal TypoConsult har udviklet for Kræftens Bekæmpelse - har vundet verdensmesterskabet i apps i kategorien Sundhed & Velvære...

XHALE har nu over 30.000 brugere, og dermed er de ét skridt nærmere et liv uden tobak. Nu har eksperter vurderet, at appen er blandt verdens bedste sundhedsapps og tildelt XHALE en World Summit Award (WSA) i kategorien Health and Wellbeing.

Kræftens Bekæmpelse udtaler:

"Det er fantastisk, at verden har fået øjnene op for vores app. Det er en kæmpe anerkendelse at få. Det bedste er dog, at brugerne er glade for appen, og at den hver dag hjælper unge til at blive røgfri", siger projektleder i Kræftens Bekæmpelse, Caroline Lyng Brandt.

Også Kræftens Bekæmpelses direktør, Leif Vestergaard Pedersen, glæder sig over anerkendelsen.

"Kræftens Bekæmpelse arbejder for en fremtid, hvor ingen børn og unge ryger. Det kræver mange forskellige indsatser, og jeg er stolt af, at vi med XHALE kan tilbyde et effektivt værktøj, der kan hjælpe unge med at kvitte tobakken, og at den nu belønnes med denne flotte pris", siger Leif Vestergaard Pedersen.

Læs hele artiklen...

Vores cases

Referencer

Kontakt os på 7020 7036 ...hvis du har spørgsmål eller ønsker at sætte et kaffemøde op. Du kan selvfølgelig også smide os en e-mail!

TypoConsultSitemap7020 7036Phonein english