Vores seneste nyheder

Læs nyheder om TYPO3 CMS, TypoConsult og de løsninger, funktionaliteter og resultater vi har udviklet for vores kunder.

Klampenborg Galopbane er ny kunde

2018-01-15: TypoConsult har fået Klampenborg Galopbane som ny kunde. Vi er startet op på udvikling af en ny webløsning, og vi glæder os meget til samarbejdet. Klampenborg Galopbane har nogle fantastiske omgivelser, og de tilbyder mange faciliteter til arrangementer og events ud over at afholde galopløb. Normalt offentliggør vi ikke samarbejdet med en ny kunde, før vi har leveret og lanceret webløsningen. Men vi gør en undtagelse i dette tilfælde! TypoConsult går nemlig ind som partner og sponsor i 2018, hvor vi bl.a. dokumenterer processen med den nye webløsning sammen med Klampenborg Galopbane.

Ekspressbank.no: Et blogg website

2017-11-01: For Ekspres Banks afdeling i Norge har vi udviklet Blogg.ekspressbank.no. Løsningen er et blog website, så Ekspress Bank i Norge kan blogge om sparetips og økonomi mv.

DDL.dk: Ny hjemmeside til Danske Døves Landsforbund

2017-08-15: Danske Døves Landsforbund har fået en ny hjemmeside udviklet af TypoConsult. Løsningen omfatter bl.a. et nyheds- og arrangementsmodul, som bygger på vores "cards" funktionalitet. Alle indholdselementerne oprettes som objekter med en type og tilknyttede kategorier. 

Phabsalon.dk: Fra UCSJ til PH Absalon

2017-08-01: TypoConsult har gennem mange år arbejdet med University College Sjælland (UCSJ) og udviklet deres webløsning. I forbindelse med et navneskift til PH Absalon i august 2017 lancerede vi et revideret layout og det nye navn.

Dansktegnsprog.dk: En to sproget hjemmeside

2017-05-11: For Dansk Sprognævn har TypoConsult udviklet en ny hjemmeside til Dansktegnsprog.dk. Siden er på to sprog - tegnsprog (video) og dansk tekst. For at optimere brugervenligheden er det muligt at skjule teksten for de brugere, der ønsker indholdet formidlet gennem tegnsprogs video'er.

Nyati-Safari.dk: Find Safari rejser til Sydafrika

2017-05-10: TypoConsult lavet et nyt lækkert site for Nyati-Safari.dk, der helt sikkert vil få dig i bedre humør, hvis du vil væk fra en våd dansk sommer!

Biopeople.eu: - Denmarks Life Science Cluster

2017-04-18: Vi er stolte over, at kunne byde Biopeople.eu velkommen med en portal på en ny TYPO3 løsning. Biopeoples vision er, at styrke innovation og samarbejde indenfor health care sektoren. Portalen præsenterer nyheder, projekter og arrangementer.

Sundestearbejdsplads.dk: Initiativprisen 2017

2017-03-06: I samarbejde med Tejlmann & Co har TypoConsult udarbejdet kampagnesitet Sundestearbejdsplads.dk - et kampagnesite for Falck Healthcare. Kampagnen hylder initiativer indenfor sundhed, trivsel og arbejdsmiljø.

Leg og Læring: En app til mere bevægelse i folkeskolen

2017-01-30: TypoConsult er utroligt stolte over at kunne præsentere Leg og Læring - en app til brug for lærere, pædagoger og undervisere i folkeskolen. Formålet er at bringe leg og læring ind i undervisningen for 0. klasse til og med 3. klasse - et krav fra Undervisningsministeriet om 45 minutters daglig bevægelse i skolen.

EKVIT: En rygestop app til voksne

2017-01-10: I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse har TypoConsult relanceret EKVIT - en rygestop app til voksne. Den har netop rundet 30.000 brugere på landsplan, så overvejer du at stoppe med at ryge, så er EKVIT lige noget for dig

TypoConsultSitemap7020 7036Phone