Læs de seneste nyheder om TypoConsult og TYPO3

Læs nyheder om TYPO3 CMS, TypoConsult og de løsninger, funktionaliteter og resultater vi har udviklet for vores kunder.

Nyt website til Sorona.com

2017-06-22: Vi er stolte af lanceringen af det nye Sorona.com på TYPO3. Genencor International, som er en Dupont ejet selskab, står bag websitet. Det er udviklet i samarbejde med et designbureau i Philadelphia, USA.

To-sproget hjemmeside til Dansktegnsprog.dk

2017-05-11: For Dansk Sprognævn har TypoConsult udviklet en ny hjemmeside til Dansktegnsprog.dk. Siden er på to sprog - tegnsprog (video) og dansk tekst.

Ny hjemmeside til Nyati Safari - Find Safari rejser til Sydafrika

2017-05-10: TypoConsult lavet et nyt lækkert site for Nyati-Safari.dk, der helt sikkert vil få dig i bedre humør, hvis du vil væk fra en våd dansk sommer!

Ny hjemmeside til Biopeople - Denmarks Life Science Cluster

2017-04-18: Vi er stolte over, at kunne byde Biopeople.eu velkommen med en portal på en ny TYPO3 løsning.

Kampagnesite til Sundestearbejdsplads.dk

2017-03-06: I samarbejde med Tejlmann & Co har TypoConsult udarbejdet kampagnesitet Sundestearbejdsplads.dk - et kampagnesite for Falck Healthcare.

Leg og Læring - en app for og af undervisere

2017-01-30: TypoConsult er utroligt stolte over at kunne præsentere Leg og Læring - en app til brug for lærere, pædagoger og undervisere i folkeskolen. Formålet er at bringe leg og læring ind i undervisningen for 0. klasse til og med 3. klasse - et krav fra Undervisningsministeriet.

EKVIT - en rygestop app til voksne

2017-01-10: I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse har TypoConsult relanceret EKVIT - en rygestop app til det voksne publikum. Den har netop rundet 10.000 brugere på landsplan, så overvejer du at stoppe med at ryge, så er EKVIT lige noget for dig

{$legacybrowser.text}