Vores seneste nyheder

Læs nyheder om TYPO3 CMS, TypoConsult og de løsninger, funktionaliteter og resultater vi har udviklet for vores kunder.

Grøn Projektbank til Miljøministeriet

2019-09-19: Miljøministeriets nye projektdatabase Grøn Projektbank, er designet, udviklet og implementeret af TypoConsult. I Grøn Projektbank kan interessenter kan finde alle bevilgede forsknings-, udviklings- og demonstrationsprojekter inden for miljø-, fødevarer- og bioressourceområdet fra programmerne GUDP, MUDP og Innovationsfonden. Grøn Projektbank har til formål at give information og overblik til offentligheden om projekter på miljø-, fødevarer- og bioressourceormådet, heriblandt særligt information til kommende ansøgere til bevillinger. Det er et samarbejde mellem Miljø- og Fødevareministeriet og Innovationsfonden under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Spil på heste - men tag ingen chancer med webløsningen

2019-09-16: Lørdag den 14. september var der Autumn Racing på Klampenborg Galopbane, hvor program nr. 6 "TypoConsult 3-års løb" var en stor oplevelse. Som business parterne overrakte Kristian Storm-Jørgensen præmierne og fik et interview af Carsten Baagøe Schou. I dagens anledning havde TypoConsult inviteret Frederiksberg Erhvervsnetværk med på galopbanen, hvor der var deltagelse fra TVC Law Firm, formcph og Danske Bank.

10 års jubilæum i TypoConsult

2019-08-17: I denne uge kan Claus og Kristian fejre 10 års jubilæum som partnere i TypoConsult. Det har været et fantastisk partnerskab, og vi er stolte over det vi har fået bygget op gennem årene. Vi brænder for at kæmpe side om side og for vores kunder. Vores partnerskab har også overlevet mange kampe, hvor vi har stået overfor hinanden i fodbold.

Ny hjemmeside til Filmex

2019-06-24: Filmex er en selvstændig forening og en kollektiv forvaltningsorganisation, der forvalter rettigheder på baggrund af regler i ophavsretsloven, overenskomster og aftaler. Filmex’ opgave er at sikre, at vederlagene fordeles og udbetales til de kunstnere, der er berettigede til vederlag i henhold til de bagvedliggende regler, overenskomster og aftaler. TypoConsult har stået for design og implementeringen af www.filmex.dk.

Ny hjemmeside til Gartnernes Forsikring

2019-06-20: Gartnernes Forsikring har været kunde hos TypoConsult i mange år, og vi er glade og stolte over at kunne hjælpe med lanceringen af deres nye hjemmeside. Vi har både stået bag redesign af logo, samt design og implementering af den nye hjemmeside www.garfors.dk. Gartnernes Forsikring tilbyder forsikringsprodukter til private, erhvervlives og gartnerier.

eTwinning - en projektportal for UVM

2019-06-20: eTwinning er et stort internationalt projektsamarbejde på tværs af mange europæiske lande, som tilbyder en platform for medarbejdere (pædagoger, lærere, skoleledere, bibliotekarer osv.). Med eTwinning.dk kan deltagere, som arbejder på en skole eller inden for dagtilbud i ét af de europæiske lande, involvere sig i kommunikation, samarbejde, projektudvikling og udveksling af viden. Kort fortalt kan de deltage i og blive en del at det mest spændende uddannelsesfællesskab i Europa. eTwinning er en gratis og sikker platform for lærere og elever til at netværke, udvikle samarbejdsprojekter og udveksle ideer i Europa. Den nye portal for Danmark - eTwinning.dk - er implementeret for Styrelsen for IT og læring hos Undervisningsministeriet.

Vi er vilde med heste!

2019-03-07: For et år siden lancerede vi Klampenborg Galopbanes nye hjemmeside, og vi indgik et samarbejde som Business Partner. Sidste sæson var vi mange gange på galopbanen, og vi må indrømme, at vi er blivet vilde med heste! Derfor forsætter vi som Business Partner, og vi glæder os til det gode samarbejde og mange gode timer på Klampenborg Galopbane i 2019. Vi får igen mulighed for at inviterer venner og kunder med til galop, så de kan opleve den gode stemning og de fantastiske omgivelser.

Landing page platform til parkeringsservice

2019-01-02: I 2018 begyndte TypoConsult at samarbejder med APCOA PARKING Danmark, som havde behov for en fleksibel platform til nemt og hurtigt at kunne opbygge landing pages. APCOA PARKING leverer kundevenlige løsninger til parkeringsbranchen, og TypoConsult har de seneste måneder lanceret de første landing pages som brobizz.apcoa.dk og lyngbystorcenter.apcoa.dk.

Webshop til Plateau Spirits - gin og akvavit

2018-12-01: Plateau Spirits er en dansk virksomhed, som laver gin og akvavit. TypoConsult har implementeret deres webshop, hvor der kan handles Plateau Gin, Tranquillité Gin og deres Touché Akvavit. De tre produkter er efter vores mening, noget af det bedste der findes på markedet!

Opslagsværk med mur- og tagkonstruktionstegninger

2018-10-11: Mur-tag.dk er et stort online opslagsværk, som vi har re-implementeret for Danske Tegl og Teknologisk Institut. Løsningen er et centralt opslagsværk, hvor der kan findes tegninger og specifikationer på "U-værdi i nybyggeri" til "Lodrette skel" i bygninger. Løsningen er et meget besøgt og centralt opslagsværk indenfor byggebranchen.

Ny Skuespillerhåndbog lanceret

2018-05-25: TypoConsult har i mange år arbejdet sammen med Dansk Skuespillerforbund, hvor det første projekt var udviklingen af en Skuespillerhåndbog til brug for castere og instruktører mv. Abonnenterne på Skuespillerhaandbogen.dk kan søge på skuespillere, dansere og performere med forskellige færdigheder til deres projekter. Den nye håndbog er netop lanceret med et nye og brugervenligt design, og den er optimeret til mobile devices. Håndbogen er ikke et offentligt tilgængeligt opslagsværk.

Relancering af Forsikringsakademiet.dk

2018-04-05: Forsikringsakademiets nye hjemmeside er relanceret med en nyt design og en masse nye funktionaliteter - www.forsikringsakademiet.dk. Løsningen benytter vores cards modul, så indholdet let kan bindes sammen i en dynamisk struktur. Indholdselementerne bor og redigeres et sted, men de kan præsenteres mange steder via tilknytning af kategorier.

Ny og opdateret www.duf.dk

2018-03-07: Vi er glade og stolte over at kunne præsentere DUFs (Dansk Ungdoms Fællesråd) nye hjemmeside www.duf.dk. Den nye hjemmeside har fokus på formidling af viden, og den benytter vores cards funktionalitet til nemt at skabe dynamisk indhold. De mange redaktører kan nemt oprette indhold centralt, selvom indholdet skal vises flere steder. Samarbejdet mellem DUF og TypoConsult går tilbage til år 2008, så det glæder os specielt, når vi kan være med til at lancere 3. version af hjemmesiden.

Ny hjemmeside live til Klampenborg Galopbane

2018-02-28: Klampenborg Galopbanes nye hjemmeside (galopbane.dk) gik live onsdag d. 28. februar. Hjemmesiden skal både promovere hestesporten og mulighederne for udlejning af lokaler. Klampenborg Galopbane har nogle fantastiske omgivelser, og de tilbyder mange faciliteter til arrangementer og events ud over at afholde galopløb. Løsningen er integreret med deres CRM system, så leads ledes direkte ind i systemet.

Klampenborg Galopbane er ny kunde og partner

2018-01-15: TypoConsult har fået Klampenborg Galopbane som ny kunde. Vi er startet op på udvikling af en ny webløsning, og vi glæder os meget til samarbejdet. Klampenborg Galopbane har nogle fantastiske omgivelser, og de tilbyder mange faciliteter til arrangementer og events ud over at afholde galopløb. Normalt offentliggør vi ikke samarbejdet med en ny kunde, før vi har leveret og lanceret webløsningen. Men vi gør en undtagelse i dette tilfælde! TypoConsult går nemlig ind som partner og sponsor i 2018, hvor vi bl.a. dokumenterer processen med den nye webløsning sammen med Klampenborg Galopbane.

DDL.dk: Ny hjemmeside til Danske Døves Landsforbund

2017-08-15: Danske Døves Landsforbund har fået en ny hjemmeside udviklet af TypoConsult. Løsningen omfatter bl.a. et nyheds- og arrangementsmodul, som bygger på vores "cards" funktionalitet. Alle indholdselementerne oprettes som objekter med en type og tilknyttede kategorier.

Phabsalon.dk: Fra UCSJ til PH Absalon

2017-08-01: TypoConsult har gennem mange år arbejdet med University College Sjælland (UCSJ) og udviklet deres webløsning. I forbindelse med et navneskift til PH Absalon i august 2017 lancerede vi et revideret layout og det nye navn.

Dansktegnsprog.dk: En to sproget hjemmeside

2017-05-11: For Dansk Sprognævn har TypoConsult udviklet en ny hjemmeside til Dansktegnsprog.dk. Siden er på to sprog - tegnsprog (video) og dansk tekst. For at optimere brugervenligheden er det muligt at skjule teksten for de brugere, der ønsker indholdet formidlet gennem tegnsprogs video'er.

Nyati-Safari.dk: Find Safari rejser til Sydafrika

2017-05-10: TypoConsult lavet et nyt lækkert site for Nyati-Safari.dk, der helt sikkert vil få dig i bedre humør, hvis du vil væk fra en våd dansk sommer!

Biopeople.eu: - Denmarks Life Science Cluster

2017-04-18: Vi er stolte over, at kunne byde Biopeople.eu velkommen med en portal på en ny TYPO3 løsning. Biopeoples vision er, at styrke innovation og samarbejde indenfor health care sektoren. Portalen præsenterer nyheder, projekter og arrangementer.

EKVIT: En rygestop app til voksne

2017-01-10: I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse har TypoConsult relanceret EKVIT - en rygestop app til voksne. Den har netop rundet 30.000 brugere på landsplan, så overvejer du at stoppe med at ryge, så er EKVIT lige noget for dig

TypoConsultSitemap7020 7036Phonein english