TypoConsult som din leverandør

Vi går altid efter af skabe et godt forhold til vores kunder. Så du køber ikke et website hos os - du vælger os som din leverandør!

Et website er dynamisk - indholdet, behov for funktioner og den teknologiske udvikling ændrer sig hele tiden. Som kunde har du brug for en leverandør, der også følger dit website efter leveringen. Vi har stort fokus på den løbende support og vedligeholdelse af de webløsninger, vi leverer, og vi følger og informerer om hvad der sker på den teknologiske front, når vi holder statusmøder med vores kunder.

Du er altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe. Vi brygger en god bønne!

Specialister i webløsninger

Vi sætter altid barren og ambitionerne højt, når vi udvikler og implementerer nye web løsninger. 

Det burde være en selvfølge at overholde disse krav, når der skal udvikles en webløsning. Det er det desværre ikke altid. Kontakt os hvis du vil høre nærmere om hvilke krav, der skal stilles til en optimal webløsning.

Det er os, du er i kontakt med

Har du TypoConsult som leverandør, så har du direkte kontakt med alle vores medarbejdere. Vi sætter stor pris på den personlige kontakt, og du kan ofte få hjælp af alle vores medarbejdere. I det daglige har vi en afslappet og humoristisk tone, og så er vi konkurrencemennesker til fingerspidserne.

Vores gennemsnitlige ansættelseslængde var 6,67 år ved udgangen af år 2017.

TypoConsultSitemap7020 7036Phonein english