TypoConsult som din leverandør

Vi går altid efter af skabe et godt forhold til vores kunder. Så du køber ikke et website hos os - du vælger os som din leverandør!

Et website er dynamisk - indholdet, behov for funktioner og den teknologiske udvikling ændrer sig hele tiden. Som kunde har du brug for en leverandør, der også følger dit website efter leveringen. Vi har stort fokus på den løbende support og vedligeholdelse af de webløsninger, vi leverer, og vi følger og informerer om hvad der sker på den teknologiske front, når vi holder statusmøder med vores kunder.

Du er altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe. Vi brygger en god bønne!

Specialister i webløsninger

Vi sætter altid barren og ambitionerne højt, når vi udvikler og implementerer nye web løsninger.

Det burde være en selvfølge at overholde disse krav, når der skal udvikles en webløsning. Det er det desværre ikke altid. Kontakt os hvis du vil høre nærmere om hvilke krav, der skal stilles til en optimal webløsning.

Mød holdet, der påstår, at de er verdens bedste

Har du TypoConsult som din digitale rådgiver og partner, så har du direkte kontakt med alle vores medarbejdere. Vi sætter stor pris på det personlige samarbejde, og du kan ofte få hjælp af alle vores medarbejdere.

Vi er til at tale med, har en afslappet og humoristisk tilgang til det meste, og så er vi konkurrencemennesker til fingerspidserne.

TypoConsultSitemap7020 7036Phonein english