Effektive digitale webløsninger og websites

Dit website skal være dynamisk, fordi indhold, behov for funktioner og den teknologiske udvikling ændrer sig konstant. Derfor har du brug for mere end en webleverandør. Du har brug for en digital partner, der også følger dit website efter leveringen.

Vi har stort fokus på den løbende support og vedligeholdelse af webløsninger. Samtidig holder vi dig opdateret på, hvad der sker på den teknologiske front.

Gennem det seneste år har vi involveret os i bæredygtighed og klimavenlige webløsninger, hvor vi bl.a. har bidraget med udviklingen af Energivenligweb.dk.

Open Source, GDPR, sikkerhed og energivenlighed

Vi udvikler og implementerer effektive digitale løsninger og websites på TYPO3 CMS og andre Open Source teknologier. Stabilitet og et stort community bag teknologierne er vores garanti for innovation og sikkerhed i de teknologiske valg. Vi vil gerne kaldes konservative i vores teknologivalg, for vores kunder skal ikke være eksperimenter ved brug af alle mulige nye teknologier.

Effektive webløsninger opnås kun, hvis alle de små tekniske detaljer er helt i top. Med os som webbureau får du en brugervenlig webløsning, som er udvikliklet og implementeret med fokus på sikkerhed og performance.

Awards og priser

Vi er meget stolte over de awards og priser vi har vundet med Energyfriendlyweb.com. Det bekræfter os i, at vi har gang i noget vigtigt i klimakampen.

Vores team

Med TypoConsult som din digitale rådgiver og partner, har du direkte kontakt med alle vores medarbejdere. Vi sætter stor pris på det personlige samarbejde, og du kan ofte få hjælp af alle vores medarbejdere. Vores tilgang er uformel og humoristisk og så byder vi altid på en god kop kaffe.

 

Medlemsskaber

Om os
Om os
Om os
Om os

Vi støtter fordi vi kan og gerne vil hjælpe

Om os
Om os
Om os
Om os
Om os
Om os
Om os

...og vi elsker sport og partnerskaber med passion

Om os
TypoConsultSitemap7020 7036Phonein english