Derfor skal du vælge TypoConsult

Kvalitet og fremtidssikring

Kvalitet er mange ting, og som så mange andre er dette noget, vi prioriterer højt. Det betyder, at din løsning ikke kun skal være tage sig godt ud visuelt, men også at din webløsning præsenteres optimalt på desktop, tablets og smartphones. Den bagvedliggende kode skal ligeledes overholde de gældende standarder, og vi tænker implementeringen af løsningen lidt længere, så den vil kunne ekspandere med tiden. Vi sætter en ære i at lave tingene rigtigt!

Ambitioner og forventningsafstemning

Vi vil lave en løsning som passer til jeres behov, og en af vores primære opgaver er derfor at forstå jeres forretning. Men vores ambitioner er høje, og gør alt for at forklare dig muligheder og begrænsninger i de forskellige valg, der skal tages i et projekt. Det er din løsning, så du bestemmer hvad der er rigtigt for dig! Så skal vi nok hjælpe dig med beslutningsgrundlaget. 

Content Management

TypoConsult blev startet i år 2000, og vi har derfor mange års erfaring med at implementere webløsninger på content management systemer. For os er brugervenligheden for redaktørerne ligeså vigtig som for dine kunder og besøgende på hjemmesiden. Du skal derfor kunne ændre og rette indhold og sider, uden at være afhængige af at vi skal ind over. Det skal være nemt og overskueligt, så fleksibilitet og brugervenlighed er nøgleord for os.

Open Source CMS

Vi elsker open source CMS, fordi der findes nogle fantastiske systemer. Så hvorfor betale mange penge for en licens? Vi er specialister i enterprise systemerne TYPO3 CMS og Drupal - det er de bedste løsninger, man kan vælge på markedet.

pinphonehomegroup
burgerclose
home
{$legacybrowser.text}