Webløsninger til kundens unikke behov

Hos TypoConsult skaber vi effektive digitale løsninger og websites, med fokus på brugervenlighed, sikkerhed, fleksibilitet og bæredygtighed. Vi leverer ikke en "hyldevare", som du som kunde skal passe ind i. Vi leverer en skræddersyet løsning, fordi vores kunder er unikke.

Med open source er der ubegrænsede muligheder for at skræddersy og skalere en webløsning, der dækker dine nuværende og kommende behov.

Enterprise CMS

Enterprise CMS

Vores webløsninger benytter ofte TYPO3 CMS som platform, fordi det er det stærkeste content management system på markedet. Med mere end 500.000 installationer er TYPO3 et af de mest udbredte Enterprise Content Management Systemer til hjemmesider, intranet, web- og mobile applikationer i hele verden.

Uanset om du ønsker at implementere en mindre hjemmeside, har brug for en skalerbar flersproget portal eller ønsker at publicere indhold på tværs af devices, så er TYPO3 det rigtige valg.

Kernefunktioner

De gode resultater med digitale løsninger og websites opnås kun, hvis alle de små tekniske detaljer er helt i top. Med TYPO3 får du en digital løsning, som er kraftfuld, kompatibel og yderst agil.

TypoConsultSitemap7020 7036Phonein english