Nationalmuseet og alle de andre museer i en portal

Nationalmuseets webportal er indgangen til Nationalmusseet (også kaldet Prinsens Palæ) og alle 19 andre museer. Fra løsningen kan alle subsites administreres fra centralt hold. 

Løsningen giver webmasteren og redaktørerne forskellige værktøjer, så portalen kan videreformidle indholdet på en spændende og interessant facon. Således kan de vække nye fund til live - også på nettet. De vil gerne fremstå som et godt eksempel, på at det er muligt at formidle historie og kulturarv til alle. 

"Fordi TYPO3 er hurtigt, agilt og solidt, kan CMS´et løse de fleste udfordringer for os. TYPO3 er så fleksibelt og skalérbart udtænkt, at systemet kan rumme så stor en organisation som vores, der omfatter hele 20 udstillingssteder, en stor forskningsorganisation samt mange aktive arkæologer, der løbende finder spændende danefæ, der skal videreformidles”, fortæller Ida Gustav (webmaster ved lanceringen).

Hvis TYPO3 CMS var en bog, ville det være en bundsolid bestseller

"Med TYPO3 kan jeg let styre, hvor meget indhold som de øvrige lokalredaktører skal have adgang til. Det er nemt at redigere, kontrollere og sætte begrænsninger, hvilket er optimalt i vores branche. Jo færre muligheder lokalredaktørerne har, desto nemmere kan de finde ind til kernen. Så TYPO3 hjælper os på den konto med at få indhold til at køre stramt og struktureret" [Citat - Ida Gustav].

Besøg Nationalmuseet...

Vores cases

Referencer

Kontakt os på 7020 7036 ...hvis du har spørgsmål eller ønsker at sætte et kaffemøde op. Du kan selvfølgelig også smide os en e-mail!

TypoConsultSitemap7020 7036Phonein english