Bestil en sundshedsanalyse

Bestil en sundhedsanalyse og få tilsendt en rapport med specifikationer på hvor meget data websiden fylder, og hvor meget den kan optimeres. Fylder den mindre data, så bruger den mindre energi og sætter et mindre klimaaftryk.

For at få det fulde udbytte af jeres internet aktiviteter, skal mange ting gå op i en højre enhed. Det gælder både på det kommunikative og det tekniske plan. Optimering af websiders hastighed hænger bl.a. sammen med hvor meget data den fylder, og hastigheden er vigtigt for brugeroplevelsen og SEO ranking. Derfor er optimering og minimering af websidens ressourcer nødvendig for at få en så god placering som muligt hos søgemaskiner som Google.

Rapporten vil analysere forsiden og 2 indholdssider, samt en benchmarkanalyse på 5 ønskede forsider fra andre websites. Benchmarkanalysen lister din forside de 5 andre forside med et søjlediagram, med præsentation af hvor meget forsider fylder og deres optimeringspotentiale. Analysen kan benyttes til at vurdere hvordan forsiden ligger i forhold til konkurrenter eller andre websites.

Arbejder jeres virksomhed med bæredygtighed, så kan I være med til at gøre en forskel ved at optimere webløsningens klimaaftryk, hvis der er et potentiale.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristian Storm-Jørgensen70 20 70 36.

Analyse af webløsningen

Ved køb af en sundhedsrapport får du en analyse af webløsningen. Vi analyserer forsiden og ser hvor meget data den fylder i MB, og hvor meget data i MB, den vil kunne optimeres med. Optimerings potentialet specificeres ved at se hvilke af nedenstående elementer der kan optimeres:

Vi tjekker også om løsningen hostes med grøn strøm og er registreret hos The Green Webfoundation.

Pris

Sundhedsrapporten koster kr. 4.500,- ekskl. moms.

Desværre - noget er gået galt og din forespørgsel er ikke blevet afsendt!!
Tak for din bestilling. Vi vender tilbage indenfor et par dage, med et tidspunkt for forventet levering af rapporten.

Har du nogen spørgsmål, så kontakt venligst Kristian Storm-Jørgensen på 70 20 70 36 eller ksj@typoconsult.dk.

Med venlig hilsen
T
Vi foretrækker at fakturere via EAN
Tilladte tegn er: 0-9

Indtast URL'erne på forsiden og de 2 indholdssider, der skal indgå i analysen, og de 5 referencesider, der skal indgå i benchmarkanalysen.

Bemærk: Alle data, du indtaster i denne formular, slettes d. 24-09-2024

TypoConsultSitemap7020 7036Phonein english