Vi er specialister i hjemmesider og webløsninger på TYPO3 CMS

En hjemmeside er meget andet end et pænt design. De gode resultater opnås kun, hvis alle de små tekniske detaljer er helt i top. Hos TypoConsult går vi op i alle de ting, som du ikke skal bekymre dig om, og vi vil gerne fortælle dig hvorfor de er vigtige.

TYPO3 CMS - en super cool og solid platform

TYPO3 CMS er et open source enterprise content management system! Det var oprindeligt et dansk CMS, men i dag er det internationalt forankret i TYPO3 Association.

TYPO3 CMS er det bedste system på markedet - mener vi - og vi er eksperter i TYPO3 og webløsninger. Hos TypoConsult har vi arbejdet med TYPO3 siden år 2000, og vi er aktive i både det danske og internationale TYPO3 community.

Skallerbarhed og tilpasning

TYPO3 CMS benyttes af virksomheder og organisationer, som ønsker en hjemmeside hvor mulighederne er uanede. Med TYPO3 får man en løsning, som kan skaleres efter jeres ønsker, krav og behov. Webløsningen skal præsenteres optimalt på alle medier, og indholdet skal kun oprettes ét sted. En TYPO3 CMS hjemmeside kan også integreres med en webshop, et CRM eller økonomisystem, ligesom man også kan lave lukkede forums eller ekstranet for eksempelvis kundegrupper eller personale.

Samarbejdspartner med forretningsforståelse og fokus på brugervenlighed

Når vi i TypoConsult implementerer en webløsning, skal vi forstå jeres forretning og jeres arbejdsprocesser. Vi implementerer ikke bare en webløsning, men vi tilretter og udvikler funktionerne, så de er optimerede og gør jeres arbejde nemmere.

TypoConsult brænder for kvalitet og vi tænker langt frem i forhold til implementeringen af løsningen, så den vil være fremtidssikret. TypoConsult sætter en ære i at gøre tingene rigtigt som TYPO3 specialist.

TypoConsult er ikke kun en leverandør, men en samarbejdspartner. 

Vil du høre mere om TYPO3 CMS?

Din hjemmeside eller webløsning skal performe på en lang række parametre, for at den bliver ranket højt hos Google og andre søgemaskiner. Den skal SEO optimeres, den skal være responsiv og den skal have god performance etc.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte jeres behov og krav til en webløsning.

TypoConsultSitemap7020 7036Phonein english