Hvor vigtigt er det med en hurtig hjemmeside - Det er vigtigt!

Hastighed og rangering i søgemaskiner

Hastighed er en af de tungtvejende parametre, når Google rangerer hjemmesider. Jo bedre en oplevelse, du leverer til dine brugere, jo højere rangerer din hjemmeside på Google. Søgemaskiner vil gerne levere kvalitetsresultater til deres brugere, hvorfor det er ekstremt vigtigt at leverer på alle de parametrer som Google måler din hjemmeside på. TypoConsult, leverer professionelle hjemmesider, som leverer på alle Google ranking parametrerne, så tøv ikke med at tage fat i os i forhold til dialog.

Mobiltelefoner og tablets

Både i forhold til søgemaskiner og brugeroplevelse er det essentielt at sørge for, at man på en smartphone eller tablet får hurtige svar. Det gøres f.eks. ved, at man sørger for at levere billeder, der ikke er større, end de behøver at være - det kan særligt mærkes når man ikke lige har en sprithurtig 4G forbindelse. Fakta viser at mobiltrafik er markant stigende år for år og allerede nu kommer størstedelen af online trafikken fra mobile enheder, hvorfor det er ekstremt vigtigt at have en professionel hjemmeside der er hurtig og selvfølgelig mobiltilpasset. 53% af alle besøgende finder en anden leverandør, hvis det tager mere end 3 sek at komme ind på sitet! Så tøv ikke med at få optimeret hjemmesiden, så den er hurtig og mobilbenlig! Husk Google belønner det med en højere Google ranking.

Hastighed og konvertering

I forhold konvertering er hastigheden afgørende. Potentielle kunder og besøgende finder hurtigt din konkurrents hjemmeside, hvis de oplever, at dit er langsomt. Vi kender vist alle den frustration, der rammer os, når vi venter mere end 3 sekunder på at en hjemmeside vises.

Studier har vist, at konverteringsraten falder med 7% pr. ventende sekund i webshoppen... Det vil sige at du ved at have en langsom hjemmeside, ikke kun mister trafik, men også omsætningskroner for dem der enedlig kommer ind på hjemmesiden - hvor længe tør du lade dine besøgende vente?

Få et gratis sundhedstjek af din hjemmeside

Vi vil gerne hjælpe dig med at gennemgå din hjemmesides performance uden beregning.

Derefter kan vi tage en snak om, hvordan vi kan optimere din hjemmeside, så den kan komme længere op på Google og derved forbedre dine konverteringsrater.

TypoConsultSitemap7020 7036Phonein english